REBORN Beauty & Skincare Amersfoort

Producten


Bij REBORN Beauty & Skincare wordt gewerkt met topmerken Skeyndor voor de gezichts- en lichaamsverzorging, met het merk Malu Wilz voor de decoratieve cosmetica, met Marbert als geurlijn voor het lichaam, met Shellac CND voor de handverzorging, met HFL laboratories voor de voetverzorging en met Melt Company waxmelts voor geurverspreiding in huis.

Wanneer u producten wilt kopen zonder dat u een afspraak heeft in de salon, dan kan dat natuurlijk ook! Belt u dan gerust van te voren, dan zorgen wij ervoor dat we voldoende tijd hebben om voor u de juiste producten uit te zoeken en dat we u alle informatie erover kunnen geven.

Alvast hartelijk dank!

 

Productlijnen


 

 

 

 

Skeyndor Essential lijn

Skeyndor onderscheidt zich van andere salonmerken door een uitgebreid assortiment producten met een zachte geur, een prettige structuur en een zeer luxe uitstraling. Skeyndor is ruim vijfenveertig jaar geleden (1966) in het Spaanse Barcelona opgericht en behoort tot de grotere Europese merken. Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en –verbetering.

Skeyndor beschikt op haar locatie in Terrassa (Spanje) over een geavanceerde R&D afdeling en moderne productie-  en verpakkingsfaciliteiten. Voor wat betreft de hoeveelheid werkzame stoffen, ligt de kwaliteitsnorm in Spanje aanzienlijk hoger dan in andere landen. Niet voor niets wordt een aantal Skeyndor producten aanbevolen door gerenommeerde dermatologen en medisch specialisten.

 

The Scientific Skincare® SKEYNDOR

 

 

 

Malu Wilz decoratieve cosmetica lente/zomer 2015 "La Dolce Vita"

Malu Wilz behoort  tot de top van de meest bekende visagisten internationaal. Alle kennis en ervaringen die Malu Wilz in de loop van haar carriére opgedaan heeft, hebben geleid tot de ontwikkeling van een prachtige collectie hoogwaardige cosmetica producten. Deze worden in samenwerking met vooraanstaande laboratoria in Duitsland, Frankrijk, Japan en Zwitserland al sinds 1984 exclusief ontwikkelt voor en door professionals.

Malu Wilz kenmerkt zich door onder meer een modern en actueel kleurenassortiment,het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid garanderen. Hierdoor zijn deze ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Malu Wilz maakt ook gebruik van navulbare produkten; gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en besparend. Door middel van een klik systeem in elegante beautyboxen kunt u naar wens combineren, wisselen en vervangen.

Producten van Skeyndor en Malu Wilz zijn proefdiervrij, Hypoallergeen, dermatologisch getest en te verkrijgen in de salon.

 

 

Marbert Energy, Fresh en Classic geurlijn

 

Marbert vertegenwoordigt al meer dan 75 jaar de combinatie tussen wetenschap en schoonheid. Een traditioneel Duits merk die als cosmeticamerk tot een van de toonaangevende merken in Europa wordt gerekend. De geuren van Marbert zijn tijdloos elegant; verkrijgbaar in de geuren Classic, Fresh en Energy. Marbert biedt een perfecte prijs/kwaliteitverhouding met producten die uit tientallen jaren ervaring en technische knowhow staan, met daarbij steeds de schoonheid van de huid als middelpunt.

  

CND Shellac

 

CND Shellac is een hybride nagellak die je draagt als een gel, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geeft. Shellac wordt UV uitgehard, dus heeft geen droogtijd. Het is dun, flexibel en biedt tevens een sterke natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat is 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven. Het is geen vervanger van nagellak of kunstnagelbehandelingen!! Het verlengt de natuurlijke nagel dus niet, maar helpt u wel door versteviging een langere stevige nagel te creëren.

CND Shellac is een revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour & Effects nagellak combineert. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Shellac is een hypoallergeen product en bevat zeer weinig photo-initiatoren. CND Shellac is uitgeroepen tot Winnaar Wereldwijd in 2010, 2011, 2012, 2013 en in 2014 als Beste GelPolisch Product door Readers Choice Award!

 

Mollon Pro Monophase Gellak

 

Mollon Pro Monophase gellak is een elastische -one step- gellak nagellak, die door middel van een UV of LED lamp wordt uitgehard. Monophase is een duurzame styling die geen base- of topcoat vereist. Hierdoor wordt de totale tijd van stylen/lakken van de natuurlijke enorm verkort. Direct droog manicure effect, prachtige nagels voor 7-10 dagen en makkelijk verwijderbaar in 3 minuten. Laat de nageplaat niet verkleuren.

 

HFL laboratories  

HFl laboratories is specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltrefende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten. De Solutionspray/Anti-schimmelspray van hen is een totaal vernieuwd goedwerkend product, waar gebruik wordt gemaakt van een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie; Welke rigoreus afrekent met schimmel- en/of kalknagels. De producten zijn tevens dermatologisch getest.

 

 

     

 

 

Melt Company; Heerlijke handgemaakte geurende waxmelts in bonbonvorm

 

De nieuwe trend in geurverspreiding; Laat uw huis heerlijk geuren!!

Melt Company Geniet van de meest heerlijk, geurende waxmelts in bonbonvorn. De waxmelts kunt u laten smelten in een aromabrander; wanneer u het waxinelichtje eronder aansteekt, smelt de wax en vult de gehele ruimte zich binnen 30-60 minuten met uw favoriete geur. Hierna kunt u de brander weer doven.

EcosSoja-waxmelts zijn handgegoten bonbons, welke zo'n 8-12 geururen geven, afhankelijk van de geur. Door gebruik te maken van de EcoSoja zijn de melts milieuvriendelijk in tegenstelling tot paraffine en dergelijke. Soja staat verder bekend om zijn langere brandduur  en het sterker geuren dan gewone paraffine, ook walmt het minder wat weer fijn is voor mensen met allergiën. Verder zijn er speciale geuren met een uniek geur-absorberende technologie (Neutralizers), tegen bijvoorbeeld huisdieren- of etensgeuren. Tevens kunt u meerdere geuren combineren om zo uw persoonlijke geur te creëren. 

Ook in diverse parfumgeuren te verkrijgen; White musk, L'eau D'issey en meer.

Brander met 3 Waxmelts € 9,95 Losse waxmelts € 1,00

Leuk voor uzelf , maar ook om cadeau te geven of krijgen!!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen tel. 033-8882638 of per mail info@rebornamersfoort.nl

Top