REBORN Beauty & Skincare Amersfoort

NIEUW MOLLON PRO Monophase gellak AANBIEDING April/Mei


 

NAGELS LAKKEN MET MOLLON PRO MONOPHASE VOOR 17,50 EURO IPV 22,50 EURO  

Monophase van MOLLON PRO. Een elastische -one step- gellak nagellak, die door middel van een UV lamp wordt uitgehard. Behoeft geen base- of topcoat waardoor de totale tijd van stylen/lakken enorm verkort wordt. Direct droog manicure effect, prachtige nagels voor 7-10 dagen.

(Voorwaarde is wel dat de nagels in nette staat verkeren, wanneer er een korte manicure nodig is komt er 7,50 Euro bij.)

 

 

Kenningsmakingsaanbieding (Nieuwe klanten)


Ter kennismaking geven wij iedere nieuwe klant éénmalig een speciale korting op de Kennismakende gezichtsbehandeling

Deze behandeling bevat:

  • Oppervlaktereiniging
  • Huidanalyse
  • Wenkbrauwen bijwerken
  • Peeling/Scrub tijdens Stoombad
  • Skinscrubber
  • Oneffenheden verwijderen of Massage van gelaat, hals en decolleté
  • Masker
  • Dag-/nachtverzorging

Duur 60 minuten

Nu in plaats van € 47,50 voor   € 35,--*

Tijdens de behandeling nemen wij ook ruim de tijd voor een uitgebreide kennismaking en huidanalyse waardoor wij  u vragen rekening te houden met een totale duur van ongeveer 75 min. 

 

Friends for Friends Aktie (Nieuwe en Vaste klanten)


REBORN Beauty & Skincare heeft voor haar vaste klanten én voor nieuwe klanten een leuke aktie. De klant die al bekend is met REBORN Beauty & Skincare kan een "friend" die ons nog geen bezoek heeft gebracht, een kaart cadeau doen waardoor beiden 5,00 Euro korting krijgen!* Zie voor de voorwaarden ondergevoegde link.

   

 

Spaarkaart (Vaste klanten)


REBORN Beauty & Skincare heeft voor haar vaste klanten sinds kort een spaarkaart. Met deze kaart kunt u 10% sparen van de door u genoten behandelingen gedurende 1 jaar! Wanneer u in dit jaar 5 keer voor een behandeling bij ons bent geweest is de kaart vol en mag u deze de volgende keer inleveren.* Vraag naar de voorwaarden en uw spaarkaart bij uw volgende behandeling!

 

*Aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere kortingen.

 

Top