REBORN Beauty & Skincare Amersfoort

NIEUW!!!   MOLLON PRO Monophase Gellak


 

MOLLON PRO Monophase - One step - Gellak Nagellak

 

Mollon Pro Monophase gellak is een elastische -one step- gellak nagellak, die door middel van een UV of LED lamp wordt uitgehard. Monophase is een duurzame styling die geen base- of topcoat vereist. Hierdoor wordt de totale tijd van stylen/lakken van de natuurlijke enorm verkort. Direct droog manicure effect, prachtige nagels voor 7-10 dagen en makkelijk verwijderbaar in 3 minuten. Laat de nageplaat niet verkleuren. Normale prijs € 22,50 nu voor € 17,50 Euro. 

(Voorwaarde is wel dat de nagels in nette staat verkeren, wanneer er een korte manicure nodig is komt er 7,50 Euro bij.)

MARBERT Geurlijnen Classic, Fresh en Energy


 

Marbert Classic, Fresh en Energy; Elegantie voor iedereen!

 

Marbert vertegenwoordigt al meer dan 75 jaar de combinatie tussen wetenschap en schoonheid. Een traditioneel Duits merk die als cosmeticamerk tot een van de toonaangevende merken in Europa wordt gerekend. De geuren van Marbert zijn tijdloos elegant; verkrijgbaar in de geuren Classic, Fresh en Energy. Marbert biedt een perfecte prijs/kwaliteitverhouding met producten die uit tientallen jaren ervaring en technische knowhow staan, met daarbij steeds de schoonheid van de huid als middelpunt genomen. 

E.d.t. €13,50, Bodylotion €8,95, Bath & Showergel €8,95

Leuk als cadeau om te geven óf om te krijgen! 

 

Waxmelts van MeltCompany


 

   

 

Melt Company; Heerlijke handgemaakte geurende waxmelts in bonbonvorm

Dé Trend in geurverspreiding; Laat uw huis heerlijk geuren!!

Verkrijgbaar in de salon in 9 verschillende geuren!!                                                Waaronder L'eau D'Issey en White Musk!

Melt Company Geniet van de meest heerlijk, geurende waxmelts in bonbonvorn. De waxmelts kunt u laten smelten in een aromabrander; wanneer u het waxinelichtje eronder aansteekt, smelt de wax en vult de gehele ruimte zich binnen 30-60 minuten met uw favoriete geur. Hierna kunt u de brander weer doven.

EcosSoja-waxmelts zijn handgegoten bonbons, welke zo'n 8-12 geururen geven, afhankelijk van de geur. Door gebruik te maken van de EcoSoja zijn de meltsmilieuvriendelijk in tegenstelling tot paraffine en dergelijke. Soja staat verder bekend om zijn langere brandduur  en het sterker geuren dan gewone paraffine, ook walmt het minder wat weer fijn is voor mensen met allergiën. Verder zijn er speciale geuren met een uniek geur-absorberende technologie (Neutralizers), tegen bijvoorbeeld huisdieren- of etensgeuren. Tevens kunt u meerdere geuren combineren om zo uw persoonlijke geur te creëren.

Brander met 3 Waxmelts €9,95 Losse waxmelts € 1,00

Leuk voor uzelf , maar ook om cadeau te geven of krijgen!!

 

 

Top